Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το SCUF Vantage controller

*
Καλά νέα για τους competitive gamers και αυτά έχουν να κάνουν με το SCUF Vantage, ένα νέο controller, με όλες τις απαραίτητες άδειες, που δημιουργήθηκε για το PlayStation 4. Οι παίκτες που αναζητούν ένα χειριστήριο υψηλών επιδόσεων, έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα επιλογών για customization, που βελτιστοποιούν την απόδοση, την ακρίβεια και την ευελιξία για διάφορα στυλ παιχνιδιού. Το Vantage διαθέτει ‘Sax’ buttons τοποθετημένα δεξιά και αριστερά, σχεδιασμένα ώστε να ακουμπάνε πάνω τους τα δάκτυλα των παικτών και να αυξάνονται οι δυνατότητες για cistomization, αποσπώμενο faceplate, προηγμένο έλεγχο ήχου και σύστημα δόνησης με αποσπωμενα κομμάτια. Επιπλέον, ο εργονομικός του σχεδιασμός, επιτρέπει την ενσωμάτωση στοιχείων όπως, paddle control system με τέσσερα απόσπώμενα back paddles, διακόπτη για ταχεία πρόσβαση στο remapping των λειτουργιών, thumb sticks με τρεις επιλογές ύψους, ρυθμιζόμενα hair triggers, Trigger stops και extenders, επιλογή διαφορετικών D-pads και μαγνητικό faceplate που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα όμοια χειριστήρια. Το Vantage θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων προς τα τέλη του καλοκαιριού. Θα υπάρχουν δύο μοντέλα. Ένα ενσύρματο με κόστος $169,95 και ένα ασύρματο που θα πωλείται$199,95.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*